Mød forfatteren

ANNA

PRAI OLSEN

AUGUST

19.  

Kom til

foredrag

med

forfatteren

Spoken Word Festival 2019 i Odense

Spoken er en del af H.C. Andersen Festivals, der finder sted 14.-24. august i Odense. Læs mere på spoken.dk

 

At fortælle historie(r).
Mødet mellem fiktion og faktion.
En række af Historias forfattere fortæller om den historiske biografi/roman og deres arbejde og udfordringer  i at skabe dem. 


 
Foredrag for Hvidovre Kulturråd - Hvidovre Hovedbibliotek

 Mere information om emne snarest

November

6.

MØD FORFATTEREN

OM FORFATTEREN

 

(Født 1976) er uddannet journalist og arbejder som redaktør og presserådgiver hos virksomheder. Hendes fokus er at formidle fortællinger om helt almindelige mennesker med ualmindelige historier. Dette er hendes første bogudgivelse.

Læs mere nedenfor.

 

OM ANNA

 

Anna Prai Olsen er født i Hillerød i 1976, opvokset i Brøndby Strand, tog sin studentereksamen fra Nykøbing Falster Katedralskole, fik sin første bachelorgrad i erhvervssprog (spansk og fransk) i år 2000 fra Odense Universitet. Derefter rejste og arbejdede hun i Spanien og Grækenland, kom hjem igen og i 2007 fik en bachelorgrad i journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

 

Anna Prai Olsen har altid været interesseret i historie, men uddannede sig i sprog og formidling. I sin første bog gør hun brug af både interesse og faglige færdigheder, når hun i fortællende stil udfolder begivenhederne i mellemkrigstiden og under Anden Verdenskrig i henholdsvis Sydøstasien og Danmark.

 

Kombinationen af historie og journalistisk har været afgørende i udarbejdelsen af Hvor peberet gror. Bogen bygger over vidtfavnende research af samtidige kilder, og omdrejningspunktet er breve og dagbøger fra hendes farfar, der var udsendt for Det Østasiatiske Kompagni i 1920-30'erne.

 

Anna arbejder til daglig som virksomhedskommunikatør, særligt som presserådgiver og webredaktør. Hun har blandt arbejdet for DSB, Forsvarets Efterretningstjeneste, Ambu og KFUM-Spejderne i Danmark. Hun laver derudover freelancearbejde og frivilligt mediearbejde.

 

HistoriaEt anderledes forlag.

www.historia.dk


Vestergade 39, 3.sal

5000 Odense C

Email: forlaget@historia.dkArrangementer 2019

 

Spoken Word Festival, Odense

For

Mandag 19. august kl. 19-21


Foredrag - Hvidovre Hovedibliotek


Onsdag 6. november 2019

 


 

 

 

 

Kontakt

 

Anna Prai Olsen

2100 København Ø

 

E-mail: anna@annaprai.dk


 

 

 

Copyright. All Rights Reserved