Mød forfatteren

ANNA

PRAI OLSEN

MØD FORFATTEREN

MARTS

30.  -31.

Foredrag søndag kl. 13 på Blå Scene

Historiske Dage 2019

Kom til foredrag på årets historiefestival.

Øksnehallen, Halmtorvet 11, København V.

Lørdag kl. 10-18. Søndag kl. 10-17.

 

 

 

 

Tiden mellem krigene – en verden i krise

 

Få en anderledes og unik skildring af mellemkrigstiden for de mange udsendte danskere, der arbejdede for bl.a. Det Østasiatiske Kompagni i

briternes kolonistyre i Østen. Fra et liv i sus og dus til dyb økonomisk nedtur

og snart japansk fangenskab.

 

OM FORFATTEREN

 

(Født 1976) er uddannet journalist og arbejder som redaktør og presserådgiver hos virksomheder. Hendes fokus er at formidle fortællinger om helt almindelige mennesker med ualmindelige historier. Dette er hendes første bogudgivelse.

Læs mere nedenfor.

 

Kom til

foredrag

med

forfatteren

OM ANNA

 

Anna Prai Olsen er født i Hillerød i 1976, opvokset i Brøndby Strand, tog sin studentereksamen fra Nykøbing Falster Katedralskole, fik sin første bachelorgrad i erhvervssprog (spansk og fransk) i år 2000 fra Odense Universitet. Derefter rejste og arbejdede hun i Spanien og Grækenland, kom hjem igen og i 2007 fik en bachelorgrad i journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

 

Anna Prai Olsen har altid været interesseret i historie, men uddannede sig i sprog og formidling. I sin første bog gør hun brug af både interesse og faglige færdigheder, når hun i fortællende stil udfolder begivenhederne i mellemkrigstiden og under Anden Verdenskrig i henholdsvis Sydøstasien og Danmark.

 

Kombinationen af historie og journalistisk har været afgørende i udarbejdelsen af Hvor peberet gror. Bogen bygger over vidtfavnende research af samtidige kilder, og omdrejningspunktet er breve og dagbøger fra hendes farfar, der var udsendt for Det Østasiatiske Kompagni i 1920-30'erne.

 

Anna arbejder til daglig som virksomhedskommunikatør, særligt som presserådgiver og webredaktør. Hun har blandt arbejdet for DSB, Forsvarets Efterretningstjeneste, Ambu og KFUM-Spejderne i Danmark. Hun laver derudover freelancearbejde og frivilligt mediearbejde.

 

HistoriaEt anderledes forlag.

www.historia.dk


Vestergade 39, 3.sal

5000 Odense C

Email: forlaget@historia.dkArrangementer

 

Historiske Dage 2019

For

30. og 31. marts 2019

 

Foredrag og udstilling ved stand

 

 

 

 

Kontakt

 

Anna Prai Olsen

2100 København Ø

 

E-mail: anna@annaprai.dk


 

 

 

Copyright. All Rights Reserved