Mød forfatteren

ANNA

PRAI OLSEN

MØD FORFATTEREN

Oktober

28.  

Foredrag arrangeret af Frederikssunds Historiske Forening

Hvornår: 
Onsdag 28. oktober 2020 kl. 19.30
Hvor: 
Elværket. Frederikssund. 

Læs mere på foreningens side: Danskerne og Østens kolonier


Kom til

foredrag

med

forfatteren

OM ANNA

 

(Født 1976) er uddannet journalist og arbejder som redaktør og presserådgiver hos virksomheder. Hendes fokus er at formidle fortællinger om helt almindelige mennesker med ualmindelige historier. Dette er hendes første bogudgivelse.

Læs mere nedenfor.

 

Anna Prai Olsen er født i Hillerød i 1976, opvokset i Brøndby Strand, tog sin studentereksamen fra Nykøbing Falster Katedralskole, fik sin første bachelorgrad i erhvervssprog (spansk og fransk) i år 2000 fra Odense Universitet. Derefter rejste og arbejdede hun i Spanien og Grækenland, kom hjem igen og i 2007 fik en bachelorgrad i journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

 

Anna Prai Olsen har altid været interesseret i historie, men uddannede sig i sprog og formidling. I sin første bog gør hun brug af både interesse og faglige færdigheder, når hun i fortællende stil udfolder begivenhederne i mellemkrigstiden og under Anden Verdenskrig i henholdsvis Sydøstasien og Danmark.

 

Kombinationen af historie og journalistisk har været afgørende i udarbejdelsen af Hvor peberet gror. Bogen bygger over vidtfavnende research af samtidige kilder, og omdrejningspunktet er breve og dagbøger fra hendes farfar, der var udsendt for Det Østasiatiske Kompagni i 1920-30'erne.

 

Anna arbejder til daglig som virksomhedskommunikatør, særligt som presserådgiver og webredaktør. Hun har blandt arbejdet for DSB, Forsvarets Efterretningstjeneste og KFUM-Spejderne i Danmark. Hun laver derudover freelancearbejde og frivilligt mediearbejde.


ForlagHistoria

Vestergade 39, 3.sal

5000 Odense C


www.historia.dk

Email: forlaget@historia.dkArrangementer 2020

 

Frederikssund Historiske forening

Foredrag - onsdag 28. oktober 2020 kl. 19.30

Svendborg Museum

Foredrag - UDSAT PGA CORONAPANDEMIEN


Læs mere under Mød forfatteren

Læs mere

LÆs

 


 

 

 

 

Kontakt forfatteren

 

Anna Prai Olsen

2100 København Ø

 

E-mail: anna@annaprai.dk